یوزکیس های مرکز عملیات امنیت

ارائه بهترین یوزکیس های مرکز عملیات امنیت (SOC)

یوزکیس های مرکز عملیات امنیت به مجموعه ای از دستورالعمل ها و فرآیندهای مربوط به امنیت شبکه و اطلاعات سازمان ها اطلاق می شود. این مراکز به منظور مدیریت ریسک های امنیتی رویه هایی را اجرا می کنند که شامل تشخیص، پاسخ دادن، جلوگیری و حل مشکلات امنیتی می باشد. این رویه ها شامل تحلیل شبکه، مانیتورینگ حملات نفوذ، مدیریت شناسایی و دسترسی کاربران، مدیریت و پشتیبانی از سیستم های امنیتی، مدیریت سیاست های امنیتی و آموزش کاربران می باشند. از این جهت یوزکیس های مرکز عملیات امنیت، یک قسمت بسیار حیاتی و اساسی برای حفظ امنیت و جلوگیری از از دست رفتن اطلاعات محرمانه و کاربران می باشند.

تیم سورین، با هدف بهبود کیفی دفاع سایبری و همچنین ارتقا بلوغ مراکز عملیات امنیت کشور، خدمات مرتبط با مرکز عملیات امنیت (طراحی، راه اندازی، یوزکیس، پاسخ به رخداد، تست نفوذ و …) را ارایه می کند. جهت ارتقای سطح امنیت سازمان یا ارگان خود با ما تماس بگیرید.

با پیشرفت روش‌هایی که هکرها برای نفوذ به یک سازمان به کار می‌گیرند و همچنین ظهور تهدیدهای پیشرفته و مستمر (APT)، یوزکیس های (Use Case) امنیتی که به درستی عمل کنند، بیش از پیش برای سازمان‌ها و مرکز عملیات امنیت نیاز هستند. اما به دلیل عواملی مانند کمبود زمان، کمبود نیروی کارآمد، کمبود دانش کافی در این حوزه، درگیری سازمان با مسائل دیگر، کمتر مشاهده می‌شود که بخش‌های امنیتی در زمان مناسب به سراغ تولید یوزکیس بروند.

با شنیدن نام یوزکیس معمولا موضوعات مربوط به مهندسی نرم‌افزار در اذهان تداعی می‌شود. اما مرکز عملیات امنیت و سیستم مدیریت اطلاعات و رویدادهای امنیتی (SIEM)، معانی و تعاریف جدیدی به این واژه در حوزه امنیت اطلاعات داده‌اند. طبق تعریف، می‌توان یوزکیس را نگاشتی بین نیازهای سازمان و برطرف کردن آن با استفاده از قابلیت‌های یک ابزار امنیتی مانند سیستم مدیریت اطلاعات و رویدادهای امنیتی در نظر گرفت. به بیانی دقیق‌تر، یوزکیس مجموعه‌ای از قواعد، گزارش‌ها، داشبوردها و هشدارها است که هدف مشترک آنها حفاظت از امنیت سایبری یک سازمان است.

شرکت سورین، با تکیه بر دانش و تجربه متخصصان خود و با هدف افزایش بهره‌وری تجهیزات امنیتی، یوزکیس‌های امنیتی مختلفی را همراه با مستندات آن عرضه می‌کند. یوزکیس‌های توسعه یافته توسط تیم ما، به دو دسته کلی یوزکیس های عمو‌می و یوزکیس های سفارشی تقسیم می‌شوند.

یوزکیس های مرکز عملیات امنیت

SIEM از چه نظر مهم است؟

با ترکیب مدیریت اطلاعات امنیتی (SIM) و مدیریت رویداد امنیتی (SEM)؛ اطلاعات امنیتی و مدیریت رویداد (SIEM) حاصل می‌شود که نظارت و تجزیه و تحلیل بدون وقفه بر رویدادها و همچنین ردیابی و ثبت داده‌های امنیتی را برای اهداف انطباق یا ممیزی فراهم ‌می‌کند.

به بیان ساده، SIEM یک راهکار امنیتی است که به سازمان‌‌ها کمک ‌می‌کند تا تهدیدات و آسیب پذیری‌‌های امنیتی بالقوه را پیش از اینکه فرصتی برای ایجاد اختلال در عملیات تجاری داشته باشند، شناسایی کنند. چنین راهکاری ناهنجاری‌های رفتار کاربر را آشکار می‌کند و برای خودکارسازی بسیاری از فرآیندهای دستی مرتبط با تشخیص تهدید و پاسخ به حادثه از هوش مصنوعی استفاده می‌کند و به یکی از عناصر اصلی مراکز عملیات امنیتی مدرن (SOC) در موارد استفاده‌ی مدیریت امنیت و انطباق تبدیل شده است.

SIEM طی سالیان متمادی رشد کرده تا از ابزارهای مدیریت Log پیش از خود فراتر رود. امروزه، SIEM به لطف قدرت هوش مصنوعی و Machin Learning، توانایی تجزیه و تحلیل پیشرفته‌ی رفتار کاربر و موجودیت (UEBA) را داراست. از طرف دیگر یک سیستم بسیار کارآمد هماهنگ‌سازی داده برای مدیریت تهدیدات همواره در حال تکامل و همچنین انطباق با مقررات و گزارش‌دهی به شمار می‌آید.

نحوه‌ی کار SIEM

در سطوح ابتدایی همه راهکارهای SIEM سطوحی از عملکردهای تجمیع، تلفیق و مرتب‌سازی داده‌ها را به منظور شناسایی تهدیدها و رعایت الزامات انطباق داده‌ها انجام می‌دهند. باوجود آنکه برخی از راهکارها از نظر قابلیت متفاوت هستند، اما اغلب آنها مجموعه اصلی یکسانی از عملکردها را ارائه ‌می‌دهند:

مدیریت Log

SIEM به جمع‌آوری داده‌های رویداد از طیف گسترده‌ای از منابع در سراسر شبکه‌ی سازمان می‌پردازد. جریان داده و گزارشات از کاربران، برنامه‌ها، دارایی‌ها، محیط‌های ابری و شبکه‌ها به صورت همزمان جمع‌آوری، ذخیره و تجزیه و تحلیل می‌شوند و این امکان را به تیم‌های فناوری اطلاعات و امنیت می‌دهند که گزارش رویداد شبکه و جریان داده‌های شبکه خود را به طور خودکار در یک مکان متمرکز مدیریت کنند.

برخی راهکارهای SIEM با فیدهای هوش تهدید شخص ثالث ادغام می‌شوند تا داده‌های امنیت داخلی آنها را با مشخصه‌ها و نمایه‌های تهدید قبلاً شناسایی شده مرتبط کنند. ادغام بلادرنگ فیدهای تهدید موجب می‌شود انواع جدیدی از مشخصه‌های حمله شناسایی شده یا مسدود شوند.

همبستگی رویداد و تجزیه و تحلیل

همبستگی رویداد بخش اساسی هریک از راهکارهای SIEM است و با استفاده از جستجوی پیشرفته برای شناسایی و درک الگوهای پیچیده داده، در فراهم آوردن بینشی برای مکان یابی سریع و کاهش تهدیدات بالقوه‌ی امنیت کسب و کار تلاش می‌کند. راهکار‌های SIEM از طریق تخلیه‌ی جریان‌های کاری دستی مرتبط با جستجوی عمیق رویدادهای امنیتی، میانگین زمان شناسایی (MTTD) و میانگین زمان پاسخ (MTTR) را به طور قابل‌توجهی بهبود می‌بخشند.

نظارت بر حوادث و هشدارهای امنیتی

از آنجا که راه‌حل‌های SIEM مدیریت متمرکز زیرساخت‌های مبتنی بر فضای داخلی و ابری را امکان‌پذیر می‌کنند، می‌توانند همه موجودیت‌های محیط فناوری اطلاعات را شناسایی کنند. این خصیصه به فناوری SIEM اجازه می‌دهد تا بر حوادث امنیتی موجود در تمام کاربران، دستگاه‌ها و برنامه‌های متصل نظارت کند و در عین حال رفتارهای غیرعادی شناسایی شده در شبکه را طبقه‌بندی کند. استفاده از قوانین همبستگی قابل تنظیم و از پیش تعریف شده، موجب ‌می‌شود که مدیران فورا در جریان قرار بگیرند و قبل از تبدیل شدن تهدید به مسئله‌ی امنیتی مهم اقدامات مناسبی برای کاهش آن انجام شود.

مدیریت انطباق و گزارش

راهکار‌های SIEM برای سازمان‌هایی که در معرض اشکال مختلف انطباق مقرراتی می‌باشند، انتخاب‌های خوبی به شمار می‌روند. SIEM با جمع‌آوری و جستجوی خودکار داده‌ها، به یک ابزار ارزشمند برای جمع‌آوری و تأیید داده‌های انطباق در کل زیرساخت کسب‌وکار تبدیل شده است. راهکار‌های SIEM قادر به تولید گزارش‌های انطباق آنی برای PCI-DSS ، GDPR ، HIPPA ، SOX و سایر استانداردهای انطباق هستند و با کاهش بار مدیریت امنیت و تشخیص زودهنگام تخلفات احتمالی، امکان رسیدگی سریع را فراهم ‌می‌کنند. بسیاری از راهکارهای SIEM دارای افزونه‌های از قبل ساخته‌شده و پیش‌فرض هستند که می‌توانند گزارش‌های خودکار طراحی‌شده برای برآورده کردن الزامات انطباق را تولید کنند.

مزایای SIEM

انجام اقدامات پیشگیرانه برای نظارت و کاهش خطرات امنیت فناوری اطلاعات بدون توجه به وسعت سازمان ضروری است. راهکار‌های SIEM به طرق مختلف به شرکت‌ها سود می‌رسانند و به جزء مهمی در ساده‌سازی جریان‌های کاری امنیتی تبدیل شده‌اند. برخی از مزایای آن عبارتند از:

تشخیص تهدید بدون وقفه و پیشرفته

راهکارهای نظارت فعال SIEM به طور قابل توجهی زمان مورد نیاز برای شناسایی و واکنش به تهدیدات و آسیب‌پذیری‌های احتمالی شبکه را در کل زیرساخت کاهش می‌دهد و به تقویت وضعیت امنیتی در مقیاس سازمان کمک می‌کند.

ممیزی انطباق با مقررات

راهکار‌های SIEM، امکان ممیزی انطباق و گزارش‌دهی متمرکز را در کل زیرساخت کسب‌وکار فراهم ‌می‌کند. اتوماسیون پیشرفته موجب تسهیل جمع‌آوری و جستجوی گزارش‌های سیستم و رویدادهای امنیتی ‌می‌شود تا ضمن رعایت استانداردهای گزارش‌دهی مطابقت، میزان استفاده از منابع داخلی را کاهش دهد.

اتوماسیون مبتنی بر هوش مصنوعی

راهکار‌های نسل بعدی SIEM امروزی با قابلیت‌های قدرتمند هماهنگ‌سازی، اتوماسیون و پاسخ امنیتی (SOAR) ادغام می‌شوند و به هنگام مدیریت امنیت کسب‌وکار، در زمان و منابع تیم‌های فناوری اطلاعات صرفه‌جویی می‌کنند. این راه‌حل‌ها می‌توانند با بکار بردن Machin Learning که به طور خودکار با رفتار شبکه سازگار می‌شود، پروتکل‌های پیچیده شناسایی تهدید و پاسخ حادثه را در زمان بسیار کمتری نسبت به تیم‌های فیزیکی مدیریت کنند.

بهبود کارایی سازمانی

به دلیل افزایش رویت‌پذیری موجود در محیط‌‌های IT ، SIEM به یک محرک اساسی برای بهبود کارایی بین بخشی تبدیل می‌شود. تیم‌‌ها ‌می‌توانند با داشتن یک نقطه نظر واحد و یکپارچه از داده‌های سیستم و SOAR ادغام شده، هنگام پاسخگویی به رویدادهای درک شده و حوادث امنیتی، ارتباط و همکاری موثری داشته باشند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد مزایای اطلاعات امنیتی و مدیریت رویداد و در صورت مفید بودن این اطلاعات ‌می‌توانید منابع اضافی SIEM را از کارشناسان اطلاعات امنیتی IBM به دست آورید.

شناسایی تهدیدات پیشرفته و ناشناخته

سازمان‌ها باید با در نظر گرفتن سرعت تغییر چشم‌انداز امنیت سایبری، بتوانند به راهکار‌هایی تکیه کنند که به واسطه‌ی آنها قادر به شناسایی و پاسخدهی به تهدیدات امنیتی شناخته شده و ناشناخته باشند. راه‌حل‌های SIEM می‌توانند با استفاده از فیدهای هوش تهدید یکپارچه و فناوری هوش مصنوعی، با موفقیت در برابر نقض‌های امنیتی امروزی مانند موارد زیر عمل کنند:

  • تهدیدات داخلی – آسیب‌پذیری‌های امنیتی یا حملاتی که از افراد با دسترسی مجاز به شبکه‌های شرکت و دارایی‌های دیجیتال سرچشمه می‌گیرد. ممکن است این حملات در نتیجه‌ی اعتبارنامه‌‌های مخدوش شده ایجاد شوند.
  • حملات Phishing – حملات مهندسی اجتماعی که به عنوان موجودیت‌های قابل اعتماد ظاهر می‌شوند، اغلب برای سرقت داده‌های کاربر، اعتبارنامه‌های ورود، اطلاعات مالی یا سایر اطلاعات حساس تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • SQL Injection -کدهای مخرب اجرا شده از طریق صفحه وب یا برنامه در معرض خطر که برای دور زدن اقدامات امنیتی و افزودن، اصلاح یا حذف رکوردها در پایگاه داده SQL طراحی شده است.
  • حملات DDoS – یک حمله محروم‌سازی از سرویس (DDoS) که برای بمباران شبکه‌ها و سیستم‌ها با سطوح غیرقابل مدیریت ترافیک طراحی شده و عملکرد وب‌سایت‌ها و سرورها را تا زمانی که غیرقابل استفاده شوند، کاهش می‌دهد.
  • نشت داده‌‌ها – سرقت یا برون‌ریزی داده‌‌ها معمولاً با استفاده از رمزهای عبور رایج یا قابل هک در دارایی‌‌های شبکه، یا از طریق استفاده از یک تهدید دائمی پیشرفته یا APT به دست ‌می‌آید.

انجام تحقیقات قانونی

راهکارهای SIEM برای انجام تحقیقات قانونی دیجیتال پس از وقوع یک حادثه امنیتی ایده آل هستند. این راهکارها سازمان‌ها را قادر ‌می‌سازند که به جمع آوری و جستجوی موثر داده‌های گزارش از تمام دارایی‌های دیجیتال یک مکان بپردازند، چنین اقدامی توانایی بازآفرینی حوادث گذشته یا جستجوی رویدادهای جدید را برای بررسی فعالیت‌‌های مشکوک و اجرای فرآیندهای امنیتی مؤثرتر می کند.

ارزیابی و گزارش در مورد انطباق

ممیزی و گزارش انطباق ار نظر بسیاری از سازمان‌‌ها یک وظیفه ضروری و چالش برانگیز است. راهکار‌های SIEM با ارائه ممیزی‌های آنی و گزارش‌های درخواستی از انطباق با مقررات در هر زمان که نیاز باشد، به‌طور چشمگیری هزینه‌های منابع مورد نیاز برای مدیریت این فرآیند را کاهش می‌دهند.

نظارت بر کاربران و برنامه‌‌های کاربردی

با افزایش محبوبیت نیروی کار از راه دور و خطوط مشی برنامه‌‌های کاربردی SaaS و BYOD (دستگاه خود را بیاورید)، سازمان‌‌ها به سطحی از رویت‌پذیری که برای کاهش خطرات ناشی از محیط خارج از شبکه سنتی لازم است، نیاز دارند. راهکارهای SIEM تمام فعالیت‌های شبکه را در همه کاربران، دستگاه‌ها و برنامه‌ها ردیابی می‌کنند و موجب افزایش چشمگیر شفافیت در کل زیرساخت شده و تهدیدها را بدون توجه به محل در دسترس بودن دارایی‌ها و خدمات دیجیتال، شناسایی می‌کنند.

ابزارها و ویژگی‌‌های موجود در راهکار SIEM

مدیریت داده‌‌های Log

جمع آوری داده‌‌های Log، پایه و اساس اطلاعات امنیتی و مدیریت رویداد است. جمع آوری آنی، جستجوی و همبستگی داده‌‌ها بهره وری و کارایی را به حداکثر ‌می‌رساند.

رویت پذیری شبکه

موتور جستجوی SIEM ‌می‌تواند با بررسی Packet Capture از نظر رویت پذیری در جریان شبکه؛ در مورد دارایی‌ها، آدرس‌های IP و پروتکل‌های لازم برای فاش کردن فایل‌های مخرب یا استخراج داده‌های اطلاعات شناسایی شخصی (PII) موجود در سراسر شبکه دیدگاه بهتری به دست آورد.

هوش تهدید

توانایی گنجاندن فیدهای هوش Open Source یا اختصاصی در راهکار SIEM ، به دلیل شناسایی و مبارزه با آسیب‌پذیری‌های مدرن و مشخصه‌های حملات ضروری است.

جستجو

همه راهکارهای SIEM سطح یکسانی از جستجوی داده‌‌ها را فراهم نمی‌کنند. راهکار‌هایی که شامل فناوری‌های نسل آینده مانند Machin Learning و هوش مصنوعی هستند، در بررسی حملات پیچیده‌ به کمک می‌آیند.

هشدار آنی

راهکار‌های SIEM را می‌توان بر اساس نیازهای تجاری و با استفاده از هشدارها و اعلان‌های از پیش تعریف‌شده و سطح‌بندی شده در تیم‌های متعدد، سفارشی کرد.

داشبوردها و گزارش

ممکن است صدها یا حتی هزاران رویداد شبکه به صورت روزانه در برخی از سازمان‌‌ها اتفاق بیفتد. درک و گزارش حوادث از یک دید قابل تنظیم و بدون زمان تاخیر ضروری است

انطباق با فناوری اطلاعات

الزامات انطباق مقررات به طور قابل توجهی از یک سازمان به سازمان دیگر متفاوت است. باوجود آنکه همه ابزارهای SIEM طیف کاملی از پوشش انطباق را ارائه نمی‌دهند، سازمان‌هایی که در صنایع به شدت تحت نظارت قرار دارند، ممیزی و گزارش‌های درخواستی را بر سایر ویژگی‌ها ارجح ‌می‌دانند.

ادغام امنیت و فناوری اطلاعات

رویت پذیری سازمانی با ترکیب SIEM با انواع منابع گزارش امنیتی و غیرامنیتی آغاز ‌می‌شود؛ سازمان‌های شناخته شده از SIEM ادغام شده با سرمایه‌گذاری‌های موجود در امنیت و ابزارهای فناوری اطلاعات، سود خواهند برد.

بهترین شیوه‌‌های پیاده سازی SIEM

در قسمت برخی از بهترین شیوه‌‌های پیاده سازی SIEM را که باید قبل یا بعد از سرمایه گذاری در راهکار جدید دنبال کنید، ذکر می‌کنیم:

با درک کاملی از دامنه‌ی اجرای خود شروع کنید. شرایط بهترین بهره‌گیری از راه‌اندازی را بررسی کرده و موارد استفاده امنیتی مناسب را تنظیم کنید.

قوانین از پیش تعیین شده برای همبستگی داده‌‌ها را در تمام سیستم‌‌ها و شبکه‌‌ها، از جمله هرگونه راه اندازی ابری، طراحی و اعمال کنید.

تمامی الزامات انطباق کسب و کار خود را شناسایی کنید و از پیکربندی راهکارSIEM برای ممیزی و گزارش لحظه ای این استانداردها اطمینان حاصل نمائید تا بتوانید وضعیت ریسک خود را بهتر مدیریت کنید.

تمام دارایی‌‌های دیجیتال موجود در زیرساخت‌‌های فناوری اطلاعات سازمان خود را فهرست و دسته‌بندی کنید. این امر به هنگام مدیریت جمع آوری داده‌‌های گزارش، شناسایی سوء استفاده‌‌های ناشی از دسترسی و نظارت بر فعالیت شبکه ضروری است.

خطوط ‌مشی‌ BYOD (دستگاه خود را بیاورید)، پیکربندی‌های فناوری اطلاعات و محدودیت‌هایی را که هنگام ادغام راه‌حل SIEM قابل نظارت هستند، ایجاد کنید.

پیکربندی‌‌های SIEM را به طور منظم تنظیم کرده و از کاهش موارد مثبت کاذب در هشدارهای امنیتی اطمینان حاصل کنید.

برای اطمینان از اینکه تیم‌‌ها قادر به پاسخگویی سریع به هر گونه حادثه امنیتی نیازمند مداخله هستند، تمام برنامه‌‌های واکنش به حادثه و جریان‌‌های کاری را مستند کرده و تمرین کنید.

با استفاده از هوش مصنوعی (AI) و قابلیت‌‌های هماهنگ سازی امنیتی، اتوماسیون و پاسخ (SOAR) مکان‌‌های ممکن را خودکار کنید.

امکان سرمایه گذاری در یک MSSP (ارائه دهنده خدمات امنیتی مدیریت شده) را برای مدیریت راه اندازی‌‌های SIEM ارزیابی کنید. ممکن است MSSP بسته به نیازهای منحصر به فرد کسب و کار شما و برای رسیدگی به پیچیدگی‌‌های پیاده سازی SIEM و همچنین مدیریت منظم و حفظ عملکرد مداوم آن مجهزتر شود.

آینده SIEM

ازآنجاکه هوش مصنوعی قابلیت‌های شناختی توانایی‌های تصمیم‌گیری سیستم را بهبود می‌بخشد، در آینده‌ی SIEM اهمیت فزاینده‌ای پیدا می‌کند. هوش مصنوعی به سیستم‌‌ها اجازه ‌می‌دهد تا با افزایش تعداد اندپوینت‌‌ها سازگار شده و رشد کنند. از طرف دیگر به این علت که اینترنت اشیا، ابر، موبایل و سایر فناوری‌ها میزان داده‌‌ی مصرفی ابزار SIEM را افزایش می‌دهد، هوش مصنوعی راهکاری را فراهم می‌آورد که از داده‌های متنوع و درک پیچیده‌‌ی چشم‌انداز تهدید در حین تکامل، پشتیبانی می‌کند.

IBM و SIEM

وقتی صحبت از اطلاعات امنیتی و مدیریت رویداد می‌شود، روی راهکاری سرمایه‌گذاری کنید که مطمئن است و توسط ارائه‌دهنده‌ای که اهمیت تقویت وضعیت امنیتی سازمانی را درک می‌کند، فراهم ‌می‌شود.

QRadar SIEM امنیت IBM یک پلتفرم اطلاعاتی امنیتی جامع است که با هدف کمک به سازمان‌‌ها در مدیریت تمام پیچیدگی‌های فرآیندهای عملیات امنیتی خود از طریق یک پلتفرم یکپارچه، طراحی شده است.

QRadar که به عنوان یک راهکار داخلی، ابری یا SaaS در دسترس است، گزینه‌های منعطف راه اندازی را برای کسب‌وکارهای در حال تحول امروزی ارائه می‌کند تا در جایی که بیشترین نیاز به امنیت وجود دارد، استفاده شود. QRadar با جستجوی پیشرفته، تحقیقات مبتنی بر هوش مصنوعی، تشخیص لحظه ای تهدید ، و مدیریت انطباقِ جامع با فناوری اطلاعات، تمام قابلیت‌هایی را که برای شناسایی، بررسی، اولویت‌بندی و پاسخگویی به تهدیدات در سرتاسر سازمان و همچنین برای اطمینان از استمرار آن موردنیاز است، فراهم ‌می‌کند.

خلاصه مطلب!

یوزکیس‌های مرکز عملیات امنیت (SOC) نقش مهمی در تامین امنیت سایبری سازمان‌ها و شرکت‌ها دارند. این سازمان‌ها به منظور تشخیص، پیش‌گیری، تحلیل و پاسخ به حملات سایبری و تهدیدات امنیتی مختلف ایجاد می‌شوند. یوزکیس‌های SOC به کاربران (و تیم‌های امنیتی) به شکل زیر کمک می‌کنند:

تشخیص و تحلیل حملات سایبری: یوزکیس‌های SOC با نظارت بر رویدادها (Logs and Events) و داده‌های امنیتی ، سعی می‌کنند در مرحله زودهنگام تشخیص حملات سایبری مختلف را داشته باشند. این تشخیص به تحلیل الگوها، تغییرات ناگهانی و علائم مشکوک در سیستم‌ها و شبکه‌ها وابستگی دارد.

پیش‌گیری و اقدامات امنیتی: با تحلیل داده‌ها و شناسایی تهدیدات امنیتی، یوزکیس‌های SOC می‌توانند اقدامات پیش‌گیرانه را برای کاهش احتمال بروز حملات انجام دهند. این اقدامات شامل به‌روزرسانی‌های امنیتی، تغییر تنظیمات امنیتی، جلوگیری از دسترسی‌های ناخواسته و… است.

پاسخ به حملات: در صورت بروز حملات سایبری، یوزکیس‌های SOC به تیم‌های امنیتی کمک می‌کنند تا به سرعت واکنش مناسب را نشان دهند. این شامل جلوگیری از گسترش حمله، بازیابی از حمله، تحلیل علت حمله و جلب تجربیات از حملات گذشته می‌شود.

مانیتورینگ و نظارت مستمر: یوزکیس‌های SOC به صورت 24/7 به مانیتورینگ و نظارت بر داده‌های امنیتی اختصاص می‌دهند. این اختصاص زمان کمک می‌کند تا حملات در زمان واقعی شناسایی و متوقف شوند.

تحلیل تهدیدات: تیم‌های یوزکیس با تجزیه و تحلیل عمیق تهدیدات و حملات گذشته و جدید، به تیم‌های امنیتی اطلاعاتی ارائه می‌دهند که در اتخاذ تصمیمات امنیتی مؤثر کمک می‌کند.

آموزش و پیشگیری: با تجزیه و تحلیل حملات گذشته، یوزکیس‌ها به تیم‌های امنیتی همچون تیم امنیتی سورین کمک می‌کنند تا از اشتباهات گذشته یاد بگیرند و بهبودهای لازم در سیاست‌ها و روش‌های امنیتی اعمال کنند.

در کل، یوزکیس‌های مرکز عملیات امنیت با تجمیع داده‌های امنیتی و تحلیل آن‌ها به تیم‌های امنیتی کمک می‌کنند تا بهبود و تقویت استراتژی‌ها و اقدامات امنیتی خود را انجام دهند و از احتمال بروز حملات سایبری و تهدیدات امنیتی مختلف جلوگیری کنند. بررسی سیستم‌ها و ارائه بهترین یوزکیس امنیت سایبری را به شرکت امنیتی سورین بسپارید!

نیاز به مشاوره امنیت سایبری دارید؟

همین حالا تماس بگیرید

برای دریافت مشاوره و خدمات امنیت سایبری می‌توانید با شماره تماس 02122021734 در ساعات اداری تماس گرفته و یا از طریق فرم مربوطه با ما تماس بگیرید.

مشاوره امنیت سایبری